lördag 29 augusti 2009

Tjugonionde Augusti

Vi började kvällen igår med att åka hem till några killar som går i vår klass. De är nio killar i huset och de har sex toaletter! Vi är ju nio tjejer och delar på två! Dessutom hade dom fått en grill och grejer, lite fuskigt faktiskt.
Det var iallafall en lyckad förfest, vi spelade lite airhockey och beerpong och sen skulle vi åka till Isla Vista som ligger en bra bit bort.
Det slutade med att vi ringde en limousine och eftersom vi var så många så blev de inte alls dyrt. Det var första gången jag åkte limousine iallafall!


När vi kom fram till IV var det helt sjukt. En hel gata där det var fest i varje hus verkligen och de var smockat med folk på gatorna. Det var bara att gå in i vilket hus man ville och festa. Kvällen slutade tillslut på Subway, hur gott som helst!


Den här dagen har varit helt perfekt!
Det började med att jag och Linnea fick ett sms från våran klasskompis som frågade om vi ville hänga med honom och surfa. Självklart ville vi de! Maria Algers hängde också på och sen så kom han och hämtade upp oss i sin Mustang ;) Jag hade inga solglasögon så när vi körde på motorvägen var det helt omöjligt att se någonting för håret blåste åt alla håll! Vi åkte till Santa Claus beach som låg typ en bit bort för det är inga vågor här nere på stranden.
Det var perfekt väder och vågorna var jätte stora! Vi träffade några av Jays kompisar och den ena killen var surfinginstruktör så han hjälpte oss lite :)
Linnea och Maria åkte ut med en kajak och letade efter delfiner fast de missade dom precis!
Nu efter stranden gick vi och köpte en jätte stor pizza och delade på som vi precis har ätit upp :P
Jag kan tänka mig att ha det såhär varje dag!

Maria lärde Amerikanarna lite fula ord


Linnea i vågorna

Hela gänget

Tjejerna åkte ut med kajaken

Happy girls!

2 kommentarer:

  1. Hello, Ylva!

    My dad told me about this page. It seems that you will have a fantastic year in California.

    Abraços (Hälsningar),

    Karina, your cousin in Brazil

    SvaraRadera
  2. Hi Karina!

    Nice that you found my blog :) Yes, I really love California so far!

    I hope to see you and Eric some day soon!
    Take care! :)
    /ylva

    SvaraRadera