måndag 23 november 2009

Tjugotredje November

Eftersom jag inte har skrivit på ett tag får väl berätta vad vi har sysslat med de senaste dagarna. I onsdags bjöd vi Catherine på en modevisning nere på stan. Vi hade blivit tillsagda att ta på oss fin kläder så vi klädde upp oss ordentligt.
Det började med att en designer från LA skulle visa upp sina kläder. Hon hade bara 3 modeller så dom fick gå fram och tillbaka på catwalken och posa hundra gånger för att de andra skulle hinna byta om.
Modevisningen var tillägnad nån välgörenhet för barn som hade blivit utnyttjade så de skulle visa en powerpoint mitt i programmet. De hade inte ställt in projectorn så man kunde inte läsa ett skit vad som stod på den.
Efteråt kom nästa pinsamma moment när nästa designer hade fått för sig att sjunga en Italiensk låt. Det lät förjävligt och hela våran rad skakade av skratt.
Senare skulle han visa sina kläder och mitt i modevisningen stängdes musiken av så en av tjejerna fick gå när det var helt knäpptyst. Allting var väldigt pinsamt och inte riktigt som vi hade tänk oss men de va helt klart en upplevelse.


Denna helgen hyrde vi en bil för att åka till en stor outlett som ligger en timma bort. Det var så sjukt mycket affärer att vi bestämde oss för att åka dit dagen efter också för vi hade ändå hyrt bilen för 2 dagar. Mycket roligt shopping helg och söndagskvällen spenderade jag åt att slå in julklappar med Erica.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar