söndag 13 september 2009


Idag är det min och Jonas ettårsdag! Jag älskar dig gubben! Hade så gärna velat vara hemma med dig idag men vi ska allt fira när du kommer hit! :)

Igår kväll var vi och kollade på Linnea när hon var med i chearleader laget. De var så himla bra! Speciellt Linnea! I halvtid så hade de gjort ett program och Linnea gjorde typ fyra volter i rad som ni kan se på videon! Det var nästan mer folk som var och hejjade på henne än det var och hejjade på fotbollslaget ;)

Ikväll skulle jag och Linnea åka hem till Sam och göra klart vårat grupparbete. Jay som också är med i våran grupp hade bil så vi fick åka med honom. Sam bor i dalen på andra sidan bergen så det tog ett tag att åka dit men det var det värt för det var hur fin utsikt som helst!
Hans hur låg mitt ute i ingenstans, de fanns lite hus och grejer men annars var det helt dött.
Han visade oss en Dansk liten by som låg bara några minuter bort. Det såg ut som vi var i danmark på jul för de hade lyst upp alla träden och hustaken.
Vi gjorde lite på vårt grupparbete, spelade tvspel och kollade lite på Borat. Vi skulle åkt till ett casino som fanns inärheten men vi orkade inte riktigt.
nu ska jag sova!! Kolla på filmen!
Puss


Linnea är hon som gör alla volterna i slutet!

1 kommentar:

  1. Grattis på er små underbara turturduvor.
    Pussar från mamma

    SvaraRadera